Pronkkamer

De pronkkamer was in vroeger tijden de leefruimte van het boerengezin.  In een grote betegelde schouw staat de houtkachel, waar omheen de zithoek is geplaatst. Hier kunt u heerlijk bijkomen van de reis, in alle rust een boek lezen of internetten via onze snelle Wifi, TV kijken of gezellig samen genieten met een hapje en drankje. Er staat een grote boeren eettafel met knopstoelen, en de servieskast is ruim voldoende voorzien om de tafel uitgebreid te dekken. Er is een afzonderlijke compleet ingerichte keuken voorzien van gasfornuis met oven, koelkast met diepvriesvak, magnetron en wasmachine. De badkamer heeft een douche en wastafel. Het toilet is in een aparte ruimte.

Alle ruimtes zijn geheel gelijkvloers, voorzien van CV,  zeer snelle Wifi,  interactieve TV met vele zenders en BT radio/CD-speler. De slaapkamers hebben een tweepersoons bed en vaste hanglegkast. U kunt deze ruimte boeken voor een weekend of midweek, of per week. Geen ontbijtservice mogelijk (maar in het dorp kunt u kiezen uit meerdere prima bakkers, waarvan u bij één kunt ontbijten).

Vanuit de pronkkamer of het terras hebt u uitzicht op het weiland voor de boerderij waar meestal koeien of paarden grazen.

De vakantiewoning heeft een eigen opgang. Uw huisdier is welkom in overleg (alléén in de woonkamer in eigen mand of bench); zie ook de tarieven. Rokers verzoeken wij vriendelijk om niet in de woning te roken,  maar buiten op uw privé terras. Er is voldoende parkeergelegenheid. De toegang en de ruimtes zijn niet geschikt voor mensen in een rolstoel.