Indeling

- Startpagina - - Indeling - - Ligging en omgeving - - Fotoalbum - - Tarieven - - Contact - - Route - - Links -

Indeling

De vakantiewoning heeft een eigen opgang en een privé terras met tuinset. Er is voldoende parkeergelegenheid. De toegang en de ruimtes zijn niet geschikt voor mensen in een rolstoel.

De living is het centrale gedeelte, onder andere voorzien van een zithoek rond de houtkachel, een grote boeren eettafel met knopstoelen, en een servieskast met ruim voldoende servies. De woning heeft een afzonderlijke keuken voorzien van gasfornuis met oven, koelkast met diepvriesvak, magnetron en wasmachine. De badkamer heeft een douche en wastafel. Het toilet is in een aparte ruimte.  

Alle ruimtes zijn geheel gelijkvloers, voorzien van CV,  zeer snelle Wifi,  interactieve TV met vele zenders en BT radio/CD-speler. Beide slaapkamers hebben een tweepersoons bed en vaste hanglegkast. U kunt deze ruimte boeken voor een weekend of midweek, of per week. Geen ontbijtservice mogelijk (maar in het dorp kunt u kiezen uit meerdere prima bakkers, waarvan u bij één kunt ontbijten). 

Uw huisdier is welkom in overleg (alléén in de woonkamer in eigen mand of bench); zie ook de tarieven. Rokers verzoeken wij vriendelijk om niet in de woning te roken,  maar buiten op het terras.