Erve het Otman

- Startpagina - - Indeling - - Ligging en omgeving - - Fotoalbum - - Tarieven Voorkeuken - - Tarieven Appartement - - Ontbijt - - Contact - - Route - - Links -

Natuurboerderij Erve het Otman in Denekamp

Even erop uit om te genieten van de rust van het echte buitenleven en wonen in een eeuwenoude, authentieke Twentse boerderij? Dat kan bij Erve het Otman in Denekamp.

Erve het Otman ligt op een prachtige locatie in het buitengebied van Denekamp in de buurtschap Berghum. Toch is de afstand tot het centrum van Denekamp slechts 1 km. Het erf (het Otman) wordt al genoemd in een belastingregister van het jaar 1475. Afhankelijk van uw keuze verblijft u in de bijzonder sfeervolle, authentieke 'voorkeuken' of in het appartement.

De voorkeuken was in vroeger tijden de leefruimte van het boerengezin.  In een grote betegelde schouw staat de houtkachel, waar omheen de zithoek is geplaatst. Hier kunt u heerlijk bijkomen van de reis, in alle rust een boek lezen of internetten via onze snelle Wifi, TV kijken of gezellig samen genieten met een hapje en drankje. U beschikt namelijk over een compleet ingerichte keuken. Vanuit de voorkeuken (uw woonkamer) of eigen terrras heeft u uitzicht op het weiland voor de boerderij waar meestal koeien of paarden grazen.

Het appartement heeft een eigentijdse uitstraling, en is ook voorzien van een boekenkast, snelle Wifi, TV en een kleine keuken. U slaapt in een fantastisch Carpe Diem boxspringbed. Ook hier heeft u een eigen terras met privacy en prachtig uitzicht op de groene omgeving.

Beide ruimtes zijn zeer geschikt voor mensen die de rust zoeken van het platteland, die (sportief) willen genieten van de prachtige omgeving, of die een bezoek willen brengen aan de Twentse dorpen en steden. Er staan enkele (stads)fietsen voor u klaar.