Erve het Otman

- Startpagina - - Indeling - - Ligging en omgeving - - Fotoalbum - - Tarieven - - Contact - - Route - - Links -

Natuurboerderij vakantiewoning 
Erve het Otman
in Denekamp

Even erop uit om te genieten van de rust van het echte buitenleven en wonen in een eeuwenoude, authentieke Twentse boerderij? Dat kan bij Erve het Otman in Denekamp.

Erve het Otman ligt op een prachtige locatie in het buitengebied van Denekamp in de buurtschap Berghum. Toch is de afstand tot het centrum van Denekamp slechts 1 km. Het erf (het Otman) wordt al genoemd in een belastingregister van het jaar 1475.

U verblijft in de bijzonder sfeervolle, authentieke 'voorkeuken'. In vroeger tijden was dit de leefruimte van het boerengezin.  In een grote betegelde schouw staat de houtkachel, waar omheen de zithoek is geplaatst. Hier kunt u heerlijk bijkomen van de reis, in alle rust een boek lezen of internetten via onze snelle Wifi, TV kijken of gezellig samen genieten met een hapje en drankje.

Vanuit de voorkeuken (uw woonkamer) heeft u uitzicht op het weiland voor de boerderij waar meestal koeien of paarden grazen. Deze vakantiewoning is zeer geschikt voor mensen die de rust zoeken van het platteland, die (sportief) willen genieten van de prachtige omgeving, of die een bezoek willen brengen aan de Twentse dorpen en steden. Er staan enkele (stads)fietsen voor u klaar. Een paardenstalling is op loopafstand bereikbaar.

Erve het Otman is één van de ruim 70 Pronkkamers in Nederland. 

logo Pronkkamer